RENOVATIE WONING OF ZAKELIJK OBJECT

Heijneman verzorgt gedeeltelijke of complete renovatie van bestaande ruimtes op basis van een gedetailleerd en goed gefundeerd renovatieplan. Een en ander gebeurt uiteraard altijd in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. De wensen van de klant vormen het uitgangspunt voor elke kantoor-, winkel- en woning renovatie die wij uitvoeren.

Ook de functionaliteit en uitstraling van de gerenoveerde ruimte zijn kernelementen. Bovendien houdt Heijneman een scherp oog op de kosten: voor zowel grote als kleinere budgetten behoort een vakkundige woning- of kantoor renovatie tot de mogelijkheden.

Behalve in onze jarenlange ervaring, schuilt de sleutel tot ons succes in het feit dat vele vakdisciplines in ons bedrijf zijn vertegenwoordigt. Welke werkzaamheden er ook moeten plaatsvinden, wij hebben vrijwel altijd de juiste mensen in huis om ze uit te voeren.

U heeft hierdoor ook niet te maken met de communicatieproblemen die nogal eens optreden als verschillende bedrijven met een woning- of kantoor renovatie aan de slag gaan. Dit vertaalt zich niet alleen in een goede prijs zonder onaangename verrassingen achteraf, maar ook in een snelle voltooiing van het renovatieproject.

 

 

Familie Natali

In opdracht van de familie Natali zijn wij in 2008 gestart met de bouw van een ruime vrijstaande woning ...

Bekijk alle projecten